Grijze GEAR4 Black Jumpsuit Case - Apple iPhone 6 Plus/6s Plus Hoesje - Zwart

11,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze GEAR4 Black Jumpsuit Case - Apple iPhone 6 Plus/6s Plus Hoesje - Zwart

Optimale bescherming
De GEAR4 Black Jumpsuit Case zorgt voor maximale bescherming van jouw Apple iPhone 6 Plus of 6s Plus. Het nieuwe en unieke D3O materiaal is aan de zijkanten en bovenkant van de case ingespoten. Dit zorgt voor een maximale bescherming tegen stoten en vallen tot maar liefst 3 meter hoog! Ook beschermt het alle poorten en knoppen goed, waardoor je Apple iPhone 6 Plus/6s Plus functioneel blijft.


Transparant design
De GEAR4 Black Jumpsuit Case heeft een stijlvol design en de transparante/ lichtgrijze achterkant zorgt ervoor dat je Apple iPhone 6 Plus/6s Plus goed zichtbaar blijft aan de achterzijde. De case is gemaakt van zacht TPU rubber. Zo blijft de case flexibel en ook nog eens erg stevig!


Materiaal van militaire standaarden
Deze telefoonhoesjes van GEAR4 Black bevatten het unieke D30: een materiaal dat zelfs als bescherming in sportschoenen, motorpakken en legerkleding gebruikt wordt! Maar hoe werkt dit nou eigenlijk? Het D30 materiaal is van zichzelf zacht en flexibel. Als het een grote klap ontvangt, zoals wanneer jouw mobieltje op de grond valt, klikken alle losse moleculen zich aan elkaar vast. Het materiaal voelt dan hard aan en vangt alle energie van de klap op. Jouw mobiel blieft hierdoor impactvrij en het unieke D30 materiaal gaat weer terug naar zijn flexibele status!