Mannen die modebewust zijn

Mannen die modebewust zijn

Mannen vinden hun kleding en hoe ze eruit zien steeds belangrijker worden. Al lang niet meer is mode alleen voor vrouwen. Dit komt niet alleen omdat ze mode leuk vinden, modebewuste mannen hebben in de gaten gekregen dat zij beter presteren naar mate zij goed gekleed zijn. Een goede uitstraling geeft zelfvertrouwen en zelfvertrouwen zorgt er weer voor dat je sneller je doelen bereikt!

Mannen houden nog steeds niet van winkelen

Nog steeds vinden de meeste vrouwen winkelen fantastisch, terwijl dat bij de meeste mannen niet het geval is. Ook de meeste modieuze mannen winkelen niet graag! Een modebewuste man hoeft ook niet van winkelen te houden, zij kopen hun nieuwe kleding via het internet.

 

Mannen vinden online winkelen wel leuk

Dankzij de internetwinkels ontstaan er nog meer modebewuste mannen. Zij winkelen graag online want daar hoeven ze geen winkelstraten door te slenteren, geen pashokjes te bezoeken en niet in de rij te staan voor de kassa. Het bevalt hen goed om vanuit een luie positie op de bank kleding te shoppen.

 

Modebewuste mannen kopen zelf hun kleding

Je ziet door de opkomst van deze internetwinkels ook een duidelijke verschuiving op het gebied van shoppen. Waar voorheen de vrouw kleding meenam voor haar man, koopt de man nu het liefst zelf zijn kleding. Het bedrijf Overhemden.com heeft een onderzoek gehouden onder en het blijkt dat 81% van hun klanten mannen zijn die zelf hun eigen overhemden bestellen! Dit was 10 jaar geleden nog niet eens 20%!

 

Bepaal de juiste maat

Een nadeel van internetshoppen is dat je vooraf kleding niet kan passen. Je moet dus weten welke maat je hebt om niet eeuwig te moeten blijven retouren en ruilen. Tegenwoordig is er voor iedere lichaamsbouw de juiste kleding verkrijgbaar. De meeste online winkels maken gebruik van maattabellen. In enkele stappen bepaal je zo precies de goede maat. Dit maakt de kans dat je kleding besteld die te klein of te groot is, stukken minder!